Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
Tebrik ederim, güzel olmuş.
güzel uygulama terminal yapmışsınız birde hoş olmuş.

cmd.fm de görmüştüm ilk bu uygulamayı.

tab tuşuna basıp tamamlama olayını çok kullanıyorum ama sizde koymamışsınız

twitter için hangi paketi kullanıyorsunuz ?
Yorumlarınız için teşekkür ediyoruz
terminal kısmını daha geliştireceğiz bazı eksiklikler sitenin genelinde de mevcut zaten.
twitter içinse Embedded Timelines adresindeki özelliği kullandık.
Güzel çalışma. Sixball ve İmsakiye viewlarında bir sorun var. md ve lg görüntülerde site sağa kayıyor. xs ve sm de sorun yok.
debug=false yapmalısınız.
Öncelikle başarılar diliyorum,
Eski browserler çok dikkate alınmamış, örneğin xp ie8'de uyumlu bir görünüm yok. Bu bir tercih olabilir.
Öte yandan kaynak koduna baktığımızda standartlara uygun olmayan veya özensiz uygulanmış html ve css kodlamaları göze çarpıyor. Aristona'nın bahsettiği sorun bir css ayarlama sorunu, genişlik küçüldükçe soldaki div küçülüyor ama resim boyutu aynı kalıyor ve divin dışına kayıp, sonraki divin okunamamasına yol açıyor. Bu tarz bir responsive tasarımda resmin de div'e göre küçültülmesi ya da divin resim genişliğinden daha da küçültülmeyip, sağdaki divin aşağı alınması beklenir.
Standartlara uygun olmayan html örneği olarak, ana sayfadaki table_space, table_works, table_article_title, dotted, table_article gibi isimlerin birçok elementin id niteliği olarak ayarlanmış olması. Bir document içerisinde aynı id değerine sahip en fazla bir element olması beklenir.
Bunlara özen gösterilmesi daha uygun olacaktır.
Geri bildirimleriniz bizim için önemli. Yorumlayan herkese teşekkür ederiz.

Tespitlerinizi inceliyor ve gideriyoruz.

Laravel projelerimizi paylaşmaya devam edeceğiz..