Sinan Bey,
1 yildir uzerinde calistigim bir intranet projem var. Cok dallanip budaklandi ve javascript kisminda bile cok fazla kod mevcut. Mevcut surumu yayinladiktan sonra projeyi komple temize cekecegim. Temize cekerken de artik herseyi moduler yapmayi dusunuyorum ve su paketi de kullanacagim.
https://github.com/nWidart/laravel-modules
Mevcut durumda her controlleri bir modul sayarsak 78 adet modulum var diyebilirim
Hem temiz bir arayuz hem de yakinda gelecek developer arkadaslar icin daha temiz bir backend olmasi acisindan yogun bir tempoyla calisacagim gibi gorunuyor. Zaten kullandigim laravel versiyonu 5.2 temize cekerken de 5.3 e yukseltmis olurum. Vue.js ile ilgili birkac video izledim ve acikcasi hosuma gitti. Sanki javascript kismindaki kod fazlaligini bile uzerimden atacak gibi. Lakin boyle bir projede kullanmalimiyim bilmiyorum. Boyle kararsiz olmamin sebebi de javascript bilgimin ust duzey olmamasi. Yazdigim javascriptlerin cogu ajax sorgularindan geri donuslerde verilen bildirimlerden ve ajax islemlerinden sonra arayuzde ekleme, cikarma tarzi ozellikler. Sizce vue.js yapisina adapte olmam uzun surer mi? Bu konuda fikirlerinizi paylasirsaniz memnun olurum.