Merhabalar,
Eger takip ediyorsaniz google translate artik ingilizce - turkce arasinda birebir ceviri yapabiliyor. Bu sitede bulunan dokumanlar kismi da artik translate yardimiyla guncellenebilir diye dusunuyorum. Ornek olarak laravel.com daki dokumanlar sayfasinin giris kisminda bir ceviri yaptim ve gayet guzel bir sonuc aldim.
Ingilizce Metin:
Server Requirements
The Laravel framework has a few system requirements. Of course, all of these requirements are satisfied by the Laravel Homestead virtual machine, so it's highly recommended that you use Homestead as your local Laravel development environment.
However, if you are not using Homestead, you will need to make sure your server meets the following requirements:
Turkce Metin:
Sunucu Gereksinimleri
Laravel çerçevesinin birkaç sistem gereksinimi var. Elbette, bu gereksinimlerin hepsi Laravel Homestead sanal makinesi tarafından karşılanır, bu nedenle Homestead'i yerel Laravel geliştirme ortamınız olarak kullanmanız kesinlikle önerilir.
Bununla birlikte, Homestead kullanmıyorsanız, sunucunuzun aşağıdaki gereksinimleri karşıladığından emin olmanız gerekir: