ytam
Merhaba ben yeni bir iki aydır işe başladım. Öğrenmek istediğim çok şey var ama işte sadece işle ilgili olan şeyleri yetiştiriyorum. Akşamda çok yorgun hissediyorum. Sorum çalışanlar için , yeni şeyler öğreniyor musunuz? Nasıl zaman yaratıyorsunuz? Bu konuda tavsiye verebilir misiniz ? Teşekkürler...
mirimiran
Yeni şeyler yapmak için bazı fedakarlıklar yapıp zaman yaratmalısın ben uykumdan fedakarlık yapıyorum.
orjantika
sabah 6:30 gibi uyanan 7:30 da evden çıkan akşam 18:30 da eve gelen 1 yaşında bir çocuk sahibi olmasından dolayı gece 23:00 gibi pc başına geçebilen birisi olarak hafta için 02:00 - 02:30 lara kadar çalıştığım uğraştığım oluyor. Hafta sonu cuma yada cumartesi bazende her iki gece hiç uyumadığım oluyor. hiç evden çıkmadan üzerinde çalıştığım projeye yoğunlaşıyorum ve bir çok şey öğrenmeye devam ediyorum. En önemli unsur yaptığın işi sevmek. Severek uğraştığım kendi düşündüğüm bir proje var. 7000 e yaklaşan üyeli bir site. Tamamen sıfırdan başladığım spagetti kodlanmış bir site. Şimdi laravelle yeniden ve daha kaliteli yapıyorum. Tavsiyem severek aşkla uğraşacağın bir projen olsun gerisi geliyor zaten. İyi çalışmalar, bol kodlamalar herkese.