nodoubt Merhabalalr üstadlarım , Homestead kullanıyorum , bugüne kadar böyle bir problemim yoktu ama bugün " no input file specified " hatası alıyorum . Daha önce karşılaşan var ise yardımını bekliyorum , kolay gelsin .
sineld Sanal makine ile bilgisayarınızın eşleşen dosyaları arasındaki bağlantı kopmuş sanırım. Öncelikle sanal makinenizi durdurun: vagrant halt Sonra yeniden başlatın ama provizyonlayarak: vagrant up --provision Sonucu yazarsanız tekrar değerlendiririz.
nodoubt @sineld hocam cok tsk ediyorum sıkıntı kalmadı ilginiz için çok sağolun . Sizden rica etsem bu komutların ne anlama geldigini kısaca anlatabilirmisiniz özellikle provision kısmını .
sineld Rica ederim, önemi yok. https://leanpub.com/laravel51beautytr/ kitabımın ilk 6 bölümü ücretsizdir ve homestead ile ilgili detaylı bölüm olan "Bölüm 5 - Homestead ve Laravel Yükleyicisi" içerisindeki "Ortak Homestead Komutlarına Genel Bakış" kısmını incelemenizi öneririm. homestead up Sanal Makineyi başlatır. Bu VM’in gücünü açar. Eğer provision seçeneğini kullanırsanız (homestead up --provision) eklenmiş olan yeni web siteleri çalışmaya başlayacaktır.