Kevin-Mitnick yazdı@loc öncelikle
1->planekle modalımı kestim.planekle.blade.php sayfama yapıştırdım ve bunu home.blade.php sayfama include ettim.
2-routes tanımladım datacontollerde index2 fonksiyonuna gidiyor.
3->$veri=plan::all(); return view(layouts.planekle)->with('veri' , $veri);
4-planekle içinde foreach ile yazdırdım ama sonuç aynı
planekle.blade.php sayfasını hiçbir yere include etme ve extend etme. Modal'ın body alanı olacak o sayfa. Yani sen route olarak tanımladığın linki açtığında planekle.blade.php içerisini göreceksin.
Plan Ekle butonunu koyduğun linki şu şekilde değiştir.
<a href="{{ url('planekle') }}" data-toggle="modal" data-target="#plan-ekle-modal">Plan Ekle</a>
Hemen altına:
<div class="modal fade ajax-modal" id="plan-ekle-modal" tabindex="" role="dialog" aria-labelledby="myLargeModalLabel" aria-hidden="true">
<div class="modal-dialog">
<div class="modal-content">
<div class="modal-header">
<button type="button" class="close" data-dismiss="modal" aria-label="Close"><span aria-hidden="true">x</span></button>
<h4 class="modal-title" id="gridSystemModalLabel">Plan Ekle</h4>
</div>
<div class="modal-body">
<div class="text-center">
<h3><i class="fa fa-spinner fa-spin"></i> Plan formu yükleniyor lütfen bekleyin.</h3>
</div>
<div class="clearfix"></div>
</div>
<div class="modal-footer">
<button type="button" class="btn btn-sm btn-flat btn-success pull-right" data-dismiss="modal">Kapat</button>
</div>
</div>
</div>
</div>
Burasını navigation.blade.php dosyasında kullanabilirsin. planekle.blade.php dosyasının içeriği ise <div class="modal-content"></div> bloğunun içeriği olacak. Yani senin planekle.blade.php dosyanın içeriği sadece
<div class="modal-header">
<button type="button" class="close" data-dismiss="modal" aria-label="Close"><span aria-hidden="true">x</span></button>
<h4 class="modal-title" id="gridSystemModalLabel">Plan Ekle</h4>
</div>
<div class="modal-body">
// form kodların buraya
</div>
<div class="modal-footer">
<button type="button" class="btn btn-sm btn-flat btn-success pull-right" data-dismiss="modal">Kapat</button>
</div>
kodlarından oluşacak. Buraya hangi veriyi çekersen, hangi inputları koyarsan ajax olarak yüklenecektir.