Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
mgsmus wrote:Paket kullanmayacağım diyorsanız ben 5.3 kullanın derim ama Taylor gecenin bir vakti tweet atıp aslında böyle daha iyi oldu deyip kullandığınız bir özelliği kaldırabilir :).
Güldürdün beni :), bunu dikkate alacağım.
mgsmus wrote:5.1 öncesi sürümde Exception ile ilgili bir sıkıntı var, PHP 7 ile hata alma ihtimaliniz var.
Ubuntu 16.04.1'de nginx ve Php 7 üzerinden çalıştırmaya çalıştığımda Exception ilgili hata almıştım ama 12 gün önce olduğu için unuttum. Ofise geçtiğimde Lab'da dener ekran görüntüsü paylaşırım.
mgsmus wrote:Bu incelenmeli. Bence 5.3 mantıklı bir seçim olur. Çünkü üst versiyonlar çıktıkça, şu an için en yeni versiyon olduğundan upgrade'ide en kolay güncel sürüm o olacaktır.
anlıyorum ancak birden fazla şirketin projesini tek başıma yönetmek zorunda kaldığım için açıkcası daha az sorun daha fazla uyumluluk için sunucu olarak, IDE olarak, framework olarak uzun dönem destekleri olan sürümleri tercih ediyorum.
sineld wrote:Hatta Laravel 3 ile geliştirilmiş eski bir projemi modifiye ederken Laravel 3 sürümünü en güncel sürüme yükselttikten sonra onda bile sorun yaşamadım.
kullandığınız paketlerde uyumluluk sorunları yaşamadınız mı?