nvidia Merhabalar facebook tarzı anasayfada hem giriş yap hemde hesap aç adında 2 adet formum var fakat laravelden kullanıcı girişini localhost/login ve hesap açmak için ise localhost/register urllerini kullanmak zorundayım ben ise aksine hepsini anasayfada yapmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. İyi forumlar
mgsmus login ve register url adreslerini kullanmanıza gerek yok. İki formu da belirlediğiniz bir sayfaya taşıyabilirsiniz, sadece post ettikleri adresleri değiştirmeyin yeter.
mgsmus POST urlsini değiştirmenize gerek yok. Hem login hem de register için hata oluşursa sizi geldiği sayfaya atıyor, hata olmazsa da ilgili işleme göre belirlediğiniz yönlendirmeyi yapıyor. Ben yine de değiştirmek istiyorum diyorsanız RegistersUsers traitindeli postRegister() yöntemi ile AuthenticatesUsers traitindeki postLogin() yöntemini AuthController içerisine taşıyıp isimlerini değiştirin. Mesela /login değil de /giris adresine post yapılırsa login olsun istiyorsanız yöntemin adını postGiris yapın. Elbette login formundaki action alanını da buna göre değiştirmeniz gerekiyor.
nvidia Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibiymiş Kusura bakmayın sürekli konu açıyorum laravelde çok yeniyim sayenizde ufaktan öğreniyorum