Merhabalar arkadaşlar, tam 5-6 saattir uğraştığım ve halen nereden kaynaklandığını bilmediğim bir sorunum var.
Hata şudur : ReflectionException in RouteDependencyResolverTrait.php line 81: Class App\Http\Requests does not exist
Tüm kütüphaneler ekli olmasına rağmen, veritabanına veri eklerken şu Controller sınıfı üstte yazdığım hatayı veriyor :

Yaptığım denemeler sonucunda, ben bu hatayı sadece Request sınıfını kullandığım zaman alıyorum.
Yani fonksiyonda yer alan Requests $request ifadesi ile $data = $request->only('dersin_adi_tr', 'dersin_adi_en'); satırını silince, verileri elimle kod üzerinden girince veritabanına sorunsuz olarak veri ekleyebiliyorum.
Üstteki Controller sınıfına ait diğer dosyalarda yer alan kodlar da aşağıdaki gibidir.
blade.php kısmı (form kısmı) - form ile kullanıcıdan dersin türkçe ve ingilizce adlarını alıyorum :
Route kısmı :
Model kısmı :
Daha da ilginç olan şey ise, üstte yazdığım kodlar Requests hatası verirken, çok ilginçtir ki şu Controller sınıfı hiçbir hata vermeden veritabanına verileri sorunsuz bir şekilde ekleyebiliyor.
bakınız :
Sizce sorun nedir?