Konuyu açtığımda farklı bir problemim vardı fakat yaptığım basit bir hatadan kaynaklanıyormuş. Şimdi denediğim fakat sonuç alamadığım bir durum var.
Sipariş formum var. Bu sipariş formunda sabit alanları doldurduktan sonra aynı form içindeki ürün bilgilerini doldurup gönderiyorum. Yapmak istediğim şey şu:
<td> <input type="text" name="rating_no[]" value="" class="form-control"></td>
<td> <input type="text" name="brand[]" value="" class="form-control"></td>
<td> <input type="text" name="model[]" value="" class="form-control"></td>
<td> <input type="text" name="description[]" value="" class="form-control"></td>
<td><input type="text" name="amount[]" value="" class="form-control amount" id="amount[]" onkeyup="CaclulateCostTotal();" onkeypress="return event.charCode >= 44 && event.charCode <= 57"></td>
<td><input type="text" name="unit_price[]" value="" class="form-control unit_price" id="unit_price[]" onkeyup="CaclulateCostTotal();" onkeypress="return event.charCode >= 44 && event.charCode <= 57"></td>
<td><input type="text" name="total_price[]" value="" class="form-control total_price" id="total_price[]" disabled="disabled"></td>
input alanlarını javascript ile arttırarak birden fazla ürün girmeye çalışıyorum.
store metoduna formu post ettikten sonra formdaki sabit alanları orders tablosuna, yukarıda yer alan input verilerini de products tablosuna eklenen siparişin id'si ile kayıt etmeye çalışıyorum. $order->save(); işleminden sonra siparişin id numarasını sipariş edilen ürünlere birtürlü yazdıramadım. Normalde $order->id dediğim de alması gerekiyor diye biliyorum. Nerede hata yapıyorum?