Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
Selamlar,

L5.1 ve bir miktar AngularJs kullanılan projemi sonlandırdım. Artık projeyi geliştirmeyeceğim. Proje NoSql ile yazılaması lazımdı. Veritabanı çok yoğun kullanıyor. İlk etapta bu derece fazla mysql veritabanını zorlayacağını tahmin edememiştim.

Proje'de subdomain, restfull yollar, ORM, Queue, Functional test ve Unit test örnekleri örnekleri içerir..

Kaynak kodları: https://github.com/muratsplat/xdurumu
Yeterince iyi. Yıldızladım. AngularJS hakkında ne düşünüyorsun? Çok fazla alternatif türemeye başladı, yaklaşık 1 yıldır öğreneceğim ama ortalık bir durulsun diye bekliyorum.
Google'ın mühendisleri AngularJS yazıyor. Adamların bakış açısını Golang'da da fark etmiştim. Good Practics dışına çıkmıyorlar. Bence çok iyi tasarlanmış. Test yazılması kolay. Çok yaygın. Onlarca eklenti var. Takıldığınız yerde google'da aradığınızda bir çözüm yolu bulabiliyorsunuz.

ES6 ile yazabiliyorsunuz. O zaman yazması da daha zevkli oluyor. Laravel ile takla atmadan hemen konuşmaya başlıyor.