Atiker Tekstil
Merhaba,
Hayırlısı olsun.Bu arada sormak istediğim bir soru var.Laravel'i shared host'a kurduysanız yaptığınız işlemleri söyleyebilir misiniz?
Hayırlısı olsun.Bu arada sormak istediğim bir soru var.Laravel'i shared host'a kurduysanız yaptığınız işlemleri söyleyebilir misiniz?
Public klasörünü public_html'ye, public haricindeki dizini home içinde bir dizin oluşturarak upload ediyorum.
Mesela klasörümüz l4 olsun.
index.php içindeki 21 ve 35. satırları modifiye ediyoruz.
require __DIR__.'/../l4/bootstrap/autoload.php';
$app = require_once __DIR__.'/../l4/bootstrap/start.php';
İşlem tamam..
Bu arada Hosting php 5.3.17 ve üzeri sürüme sahip olmalı..
Mesela klasörümüz l4 olsun.
index.php içindeki 21 ve 35. satırları modifiye ediyoruz.
require __DIR__.'/../l4/bootstrap/autoload.php';
$app = require_once __DIR__.'/../l4/bootstrap/start.php';
İşlem tamam..
Bu arada Hosting php 5.3.17 ve üzeri sürüme sahip olmalı..
Çok başarılı olmuş, ellerine sağlık.
6 ay sonra
10 gün sonra
- Düzenlendi
Öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım Laravel bir programlama dili değildir. Laravel geliştireceğiniz proje için zamandan tasarruf etmek, proje üzerinde ki geliştiricilerin uyum içinde çalışmalarını ve kodlarınızın herkesin anlayabileceği şekilde oluşturabileceğiniz bir yapıdır. Her şeyden önce framework mantığını kavramalısınız bunu kavradıktan sonra öğrenmeniz kolaylaşacaktır. Ne kadar sürede geliştiririm diye sorarsanız bu tamamen sizin alt yapınıza, ayırdığınız zamana bağlıdır. Proje geliştirmek çoğu zaman özveri gerektiren bir iştir bu benim görüşüm tabi ki farklı düşünenler olabilir. Dediğim gibi bunu için bir süre belirlemek doğru olmaz tamamen size bağlı.cemozan yazdıMerhaba bu dili yeni gördüm merak ettim şimdi örneğin kral oyun burdaki gibi bir siteyi yapmak alt yapı olduktan sonra ne kadar zamanımı alır bilemesemde oldukca hızlı bir dil gerçekten artık aranızdayım.