Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
Bu siteyi geliştirirken forumumuzdan ve kıymetli Jeffrey Way ' den çok şey öğrendim ,forumda emeği geçenlere ve Jeffrey Way kardeşime sonsuz teşekkür ederim.

Bu site Laracasts'ın Türkiye versiyonu olsun istedim ,böylece kendi birikimlerim kadarıyla Ülkemizde az bulunan Türkçe kaynak sıkıntısına bir nebze de olsa katkıda bulunmak ve öğrendiklerimden ufakta olsa bir gelir elde etmek istedim.

Böylece Laravel'imize gönlü ısınan ve yeni başlayan kardeşlerimize de yeni bir başlangıç olsun istedim

Siteyi hazırlarken baazı bölümlerini çok beğenerek takip ettiğim laracasts a benzetmeye çalıştım, çünkü bu görünümden daha anlaşılır bir tarz olamayacağı kanaatindeydim.
Site https://www.gorselsoft.com domaininde 30 Ağustos 2015 Zafer Bayramı gününden beri yayındadır, ilgi ve alakadan dolayı tüm kardeşlerime ayrıca tekrardan Sergin Bey'e ve Sinan Bey'e Laravel'i sevmemde ve kullanmaya başlamamdaki katkılarından dolayı teşekkür ederim
bir ay sonra
Katkılarınızdan dolayı müteşekkiriz.

Selamlar.
5 gün sonra
sineld yazdıKatkılarınızdan dolayı müteşekkiriz.

Selamlar.
Ben teşekkür ederim Sinan bey sağolun