kazim.karagul
Tek kullanımlık bir proje geliştirirken bende küçük çözümler üreterek backend ve frontend için 1 klasör oluşturarak çözüme ulaşıyorum ama şu ange geliştirdiğim script üzerine tema giydirebileceğim, sürekli geliştirmeyi düşündüğüm bir proje olduğu için biraz daha gelişmiş bir yöntem kullanmak istiyorum. Bu nedenle gelişmiş bir tema yapısında ısrarlıyım. pingpong/theme paketinde şimdilik sadece 1 tane sorun ile karşılaştım. Belki de sorun değildir ama ben daha çözemedim sorunu. Master layout hazırlayıp extend ettiğimizde çağrılan view doğru çalışıyor ama extend satırını eklediğimiz zaman master layout dosyasını yolunu bulamıyor. İlgilenip de deneyen varsa böyle bir durumla karşılaşabilir bilginiz olsun.
kazim.karagul
Son mesajımda belirttiğim extend etme sorununu çözemedim. Paketi deneyen oldu mu ?
Master layout oluşturup index dosyasını extend ettiğim zaman dosya bulunamadığından hata veriyor. Tema paketinde tanımlı varsayılan temanın yolunu blade'in extend fonksiyonuna tanıtmak lazım sanırım. Nasıl bir yol izlemeliyim bir fikir yürütebilir misiniz.