Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
Laravel 4'ün kararlı sürümü yeni web sitesi ile birlikte yayınlandı.
Bildirim için teşekkürler.
Taylor Türkçe lisan çevirisini ve tüm dil çevirilerini çok fazla yük getirdiği için geri çevirdi, gerekli Türkçe lisan dosyalarını buradan indirebilirsiniz:

http://laravel.gen.tr/dosya/tr.zip
Birkaç yerde düzeltme yaptım sakıncası yoksa.

Şifre -> Parola ("şifre" kelimesini md5 tarzı yerde kullanıyorum, kullanıcının girdiğini ise "parola" olarak kullanıyorum)
E-mail -> E-posta
kilobyte -> kilobayt (TDK ya baktım var mı diye, varmış)

Bu validation dosyası çok karmaşık geldi bana. Max kısmı biraz devrik.
"max" => array(
 "numeric" => ":attribute şundan küçük olmalıdır :max.",
 "file" => ":attribute şundan küçük olmalıdır :max kilobayt.",
 "string" => ":attribute şundan küçük olmalıdır :max karakter.",
	),
Şunun gibi birşey olabilir, "değeri" kelimeleri silinerek anlamlı devrik olmayan bir ifade daha iyi olabilir.
"max" => array(
 "numeric" => ":attribute değeri :max değerinden küçük olmalıdır.",
 "file" => ":attribute değeri :max kilobayt değerinden küçük olmalıdır.",
 "string" => ":attribute değeri :max karakter değerinden küçük olmalıdır.",
	),
sineld yazdıBildirim için teşekkürler.
Taylor Türkçe lisan çevirisini ve tüm dil çevirilerini çok fazla yük getirdiği için geri çevirdi, gerekli Türkçe lisan dosyalarını buradan indirebilirsiniz:

http://laravel.gen.tr/dosya/tr.zip
Validation sınıfında kendi mesajlarımı belirleyebildiğim için dil çevirilerini kullanma ihtiyacı duymuyorum. Ama emeğine sağlık sineld.
Teşekkürler,
Eline sağlık
Dilediğiniz gibi değiştirip kullanabilirsiniz arkadaşlar, rica ederim, kolay gelsin hepinize.
Uzun süredir 3 üzerinde geliştirme yapıyordum. Geliştirme sürecince 4'ü takip ettim ve stabil halinin Taylor Otwell'ın doğum gününde duyurulması ile birlikte hali hazırda mevcut sınıflarımı / bundlelarımı workbench ile 4 üzerine aktarmaya başladım. Bu sürümde de phpnin geleceğini yazmayı sürdürmüşler, şiddetle önerilir