Merhaba
Laravele yeni başladım. Daha önceden Sinan ELDEM in türkçe çeviri yaptığı codebright kitabını aldım vakit ayıramadığım için oradaki bilgilerle l5 üzerinde öğreniyorum kitapta ufak bir uygulama var her şey tamam viewlerde sıkıntı yok lakin post ettiğim zaman TokenMismatchException hatasını alıyorum nedeni nedir bir token eklemem mi gerekiyor eğer öyleyse nereden yapabilirim.
Bir diğer hata ise listelediğim tabloda düzenle ve sil var tıkladığım zaman model dosyamı bulamıyor model dosya adım Game Controller dosyamda ki kodlar
http://laravel.io/bin/YyJmn
Bir diğer sorumda l5 de bilindiği üzere model yapısı önceki sürümlere göre daha esnek ben model dosyalarımı User gibi default gelen model dosyamla aynı yerde barındırıyorum ve controller üzerinden veri işleme yaparken use App\ModelAdi şeklinde önceden belirtiyorum bunun doğru bir kullanım olup olmadığı konusunda bilgim yok ve aklıma takılan bir diğer şey de şu veritabanı işlemleri neden controller üzerinden yapılıyor model'in amacı aynı .net entity framework te olduğu gibi sadece varlıkları tanımlamak için mi kullanıyoruz.
iyi çalışmalar.