muhtemelen, laravel veriyor. çünkü login sayfası çalışıyor. sadece blade template uygulanan admin ve anasayfa bölümleri bu hatayı veriyor.
mesela; blade içinde bir linke <a href="{{action('falanController@index')}}"falanca</a> şeklinde link veriyorum, ya da nerede yanlış yönlendirme yapmış olabilirim? localhostta çalışan site, digitalocean'da kurulu server'da çalışmıyor. nasıl bir sonsuz döngüye sokmuş olabilirim? yabancı kaynaklarda, sorunun sayfaya link ekleme kaynaklı olabileceğinden söz ediyor. ben css dosyası eklerken, {{ HTML::style('capty/css/jquery.capty.css') }}, js eklerken,
{{ HTML::script('flat/dist/js/vendor/jquery.min.js') }} diyerek ekliyorum. Anasayfadan ziyade, bir içerik içerek sayfaya gitmek istediğimde de aynı hatayı alıyorum. demek tüm sistemde kullanılan bir hata bu.
template'te menu işlemlerini şu şekilde hallediyorum.
<a href="{{action('AdminController@index')}}">anasayfa</a>
<a href="{{action('AdminController@giris')}}">giriş</a>
<a href="{{action('AdminController@cikis')}}">çıkış</a>
<a href="{{action('AdminController@hakkinda')}}">hakkında</a>
gibi ard arda bunları menü halinda ekliyorum.
mesela template sayfasına. bir değişken atıyorum. örneğin $title değişkeni atıyorum. ve controller'dan o değişkene bir değer atayıp.
$title = 'Anasayfa burasu';
$restaurant = Firm::where('tip_slug', 'restaurant')->get();
return View::make('home.index', compact(
'restaurant',
'falan',
'filan',
'falanca'
))->with('title', $title);
şeklinde template'de belirlediğim $title değişkenine değer atıyorum ve, compact ile de sorgularımı index sayfasına gönderiyorum. acaba bu yanlış mıdır?
bu da htaccess dosyası:
<IfModule mod_rewrite.c>
<IfModule mod_negotiation.c>
Options -MultiViews
</IfModule>
RewriteEngine On
# Redirect Trailing Slashes...
RewriteRule ^(.*)/$ /$1 [L,R=301]
# Handle Front Controller...
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule ^ index.php [L]
RewriteRule ^vendor($|/|/.*|./*) – [L,R=404]
RewriteRule ^app($|/|/*|/.*) – [L,R=404]
</IfModule>
ama local'de çalışan uygulamanın host'ta çalışmaması düşündürücü biraz. acaba sorun nerede?