Öncelikle Merhabalar,
Aklınızdaki fikri dinliyor, çalışan bir sisteme dönüştürüyorum. İhtiyaç analizinden mimari tasarıma, geliştirmeden canlıya alma ve sonrasındaki bakıma kadar süreci tek elden yürütüyorum — siz işinize odaklanın, teknik tarafı ben taşıyayım.
Çalışma şeklim önce mimari kurmak üzerine: iş sürecinizi anlıyorum, sistemin sınırlarını çıkarıyorum, sonra büyümeye dayanacak bir temel atıyorum. Clean Architecture, DDD ve mikroservis yaklaşımlarıyla; bugün 10 kullanıcıyla başlayan bir sistemin yarın 10.000 kullanıcıda çökmemesi için.
Neler yapabilirim:
Kurumsal web uygulamaları ve API'ler — .NET, PHP, Python veya Go; projenin ihtiyacına en uygun teknolojiyle
Mikroservis mimarileri — API Gateway, mesaj kuyrukları, önbellekleme, kimlik yönetimi, Kubernetes üzerinde dağıtım
Gerçek zamanlı sistemler — anlık bildirim, canlı takip, sesli ve görüntülü iletişim
Mobil destekli çözümler — web ve mobili tek altyapı üzerinden besleyen yapılar
Yapay zekâ entegrasyonları — belge analizi ve soru-cevap sistemleri, sesli asistan, konuşmadan metne, görüntü işleme. Tamamı kendi sunucunuzda çalışabilir; verileriniz kurumunuzun dışına çıkmaz
Entegrasyonlar — ödeme altyapıları, muhasebe ve e-fatura sistemleri, mevcut kurumsal yazılımlarınız
Legacy modernizasyon — eski PHP veya monolit sistemlerin analizi ve modern mimariye kademeli taşınması, sistem çalışmaya devam ederken
Teknik terimlerle değil, sizin dilinizle konuşurum. İlk görüşmede fikri dinler; gerçekçi bir kapsam, süre ve bütçe çıkarırım. Gerekiyorsa "bu özelliği şimdilik yapmayın" demekten de çekinmem — çünkü amaç uzun liste değil, çalışan ve para kazandıran bir ürün.