Merhabalar,
Yazılım geliştirme dünyasında hem web hem de mobil tarafta kapsamlı deneyime sahip bir geliştiriciyim. Son yıllarda ağırlıklı olarak Laravel ve PHP ile kurumsal yapılar, CRM sistemleri, API mimarileri ve dinamik web uygulamaları geliştirdim. Bunun yanında Node.js teknolojileriyle gerçek zamanlı servisler ve backend çözümleri de ürettim. Aktif 4 sene iş tecrübem var. 8 senedir aktif olarak geliştirme yapmaktayım.
Frontend tarafında ise React.js ile modern, performanslı ve kullanıcı dostu arayüzler geliştiriyor; hem bireysel hem de kurumsal projelerde aktif olarak kullanıyorum. Mobil tarafında ise Flutter ile Android için çok çeşitli uygulamalar geliştirdim. Böylece hem web hem de mobil ekosistemlerde uçtan uca çözüm üretebilen bir yapım var.
Aynı zamanda veritabanı yönetimi, sistem mimarisi, API tasarımı, deployment, server yönetimi ve SE (Software Engineering) prensipleri konusunda güçlü bir teknik altyapıya sahibim.
Proje ihtiyaçlarını analiz etme, mimariyi kurgulama, geliştirme, test ve yayınlama süreçlerini baştan sona yönetebiliyorum.
Tasarım tarafında ise Canva ve benzeri araçlarla profesyonel sosyal medya içerikleri, arayüz taslakları ve görsel materyaller hazırlayabiliyorum. Bu sayede hem teknik hem de görsel açıdan bütüncül bir üretim süreci sağlayabiliyorum.
Bugüne kadar birçok web sitesi, mobil uygulama, CRM sistemi ve özel yazılım çözümü geliştirdim. Çalışma tarzım hızlı, çözüm odaklı ve tamamen sonuç üretmeye yöneliktir. Yeni teknolojileri öğrenmeye, üretmeye ve kendimi geliştirmeye her zaman önem veririm.