Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Merhaba arkadaşlar, bir proje de Netsis entegrasyonu uygulamam istendi fakat Netsis tarafına dair hiç bir bilgim yok ve tanımlayıcı herhangi bir dokümantasyon vs ile de karşılaşmadım. Müşterimiz tarafından API bilgilerinin iletilmesi talep ettiğimizde aldığımız yanıt: "Netsis NetOpenX" içeren dokümantasyonu incelememiz gerektiğini öğrendik. Fakat ne bir doküman var ne de bir giriş bilgisi.

Varolan projemize Netsis tarafında ki ürün ve stok bilgileri ve aynı zamanda siparişleri Netsis e iletmemiz gerekiyor, entegrasyon ihtiyacımız bu şekilde

Netsis tarafından ihtiyaç duyduğumuz desteği alamıyoruz, bu konuda tecrübe edinen oldu mu acaba?

Netsis destek ekibi doküman paylaşmadı mi

Kendi başınıza yapmanız zor olacaktır, bunun için entegratör hizmeti veren firmalar var.

koti42 paylaşılmadı bu konuda sadece "Netsis NetOpenX" dokümanını incelememiz önerildi ama bu dokümana ulaşamadım doküman içeriği istedim fakat 1 hafta olmasına rağmen dönüş alamadım

sineld ne açıdan zorluk olabilir acaba bilgilendirebilir misiniz? Entegrasyonun karışık olmasından kaynaklı mı yoksa entegrasyon için gerekli bilgilere ulaşmak konusunda mı problem yaşarız? Ek olarak mümkünse bahsettiğiniz firmalara örnek verebilir misiniz yada bu firma listesine nasıl ulaşabilirim?

Daha önce de çok bahsi geçti farklı yerlede, çok açık bilgi paylaşımı yok o açıdan zor olabilir dedim.