Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

composer dump-autoload yaptım. Yapmaz olaydım.

Bu sayfa çalışmıyor
www.siteadi..com şu anda bu isteği işleme alamıyor.
HTTP ERROR 500

Hatası alıyorum. Bunu geri çevirmez miyim veya ne yapmam lazım?

Terminalde bu göründü işlem sonrası:

Generating optimized autoload files
> Illuminate\Foundation\ComposerScripts::postAutoloadDump
> @php artisan package:discover --ansi

INFO  Discovering packages.

barryvdh/laravel-debugbar ........................................................................................................ DONE
  fruitcake/laravel-cors ........................................................................................................... DONE  
  intervention/image ............................................................................................................... DONE  
  laravel/fortify .................................................................................................................. DONE  
  laravel/sail ..................................................................................................................... DONE  
  laravel/sanctum .................................................................................................................. DONE  
  laravel/tinker ................................................................................................................... DONE  
  livewire/livewire ................................................................................................................ DONE  
  nesbot/carbon .................................................................................................................... DONE  
  nunomaduro/collision ............................................................................................................. DONE  
  nunomaduro/termwind .............................................................................................................. DONE  
  realrashid/sweet-alert ........................................................................................................... DONE  
  spatie/laravel-ignition .......................................................................................................... DONE  
  stancl/tenancy ................................................................................................................... DONE  
  wire-elements/modal .............................................................................................................. DONE  

Generated optimized autoload files containing 6142 classes

Error log dosyalarını kontrol eder misiniz? Hatanın sebebini görebiliriz böylece.

Hocam vendor klasörünün yedeği vardı. Onu atarak düzelttim. İlginiz için hususiyle teşekkürler.