Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?
  • Genel
  • Cursor ide mi yoksa Chat gpt mi

• isset

Seviye 66
    • Düzenlendi

20 dolar mış her ikiside yanlız bitanesi yapay zeka diğeri yapay zeka kullanan kod editörüymüş

Vs code kullanıyorum aklımda Chat gpt üyeliği kullanmak vardı bu cursor ideyi gördüm birazda popüler olmuş sanırım sizce 20 dolara Chatgpt mi yoksa Cursormu tercih etmeliyim

• isset

Seviye 66

Cursor ide için bir iki video seyrettim "yapay zeka destekli bir kod editörü" diyerek videoya giriliyor ama devamında sanki kod editörü değilmişde yapay zekanın kendisiymiş gibi lanse edilmiş yada ben yanlış anladım . Deepseek iyiymiş Çinliler işin içindeyse ..
        sanırım cursor ideye yıllık abonelik iyi fikir

• isset

Seviye 66

bu öyle bişi değilmiş . 2 haftalık deneme süresinden sonra satın alıcam kesinlikle .
          https://www.deepseek.com/ dahil bir çok yapay zekayı kullanılabiliyor. Vscode ve copilot ikilisindede bulunan ama çalıştıramadıgım bir özellik gerçekten harika çalışıyor ufak bir sorunum var farklı bir başlık açmak istedim belki herkes bişiler eklemek ister topluluğa bir katkı olur