Laravel Türkiye Discord Kanalı Forumda kod paylaşılırken dikkat edilmesi gerekenler!Birlikte proje geliştirmek ister misiniz?

Merhaba filament panel kurulum için
composer require filament/filament:"^3.2" -W şeklinde kurulum yapılmıyor bu konuda illuminate/console ve farklı bir paketle ilgili hata çıkıyor Problem 1 ve 2 gibi. Bu hatanın sebebi nedir? Hatayı composer.json da require daki paketlerle ilgili hata veriyor ( version hataları )

Kurulum yapmak için composer require filament/filament --ignore-platform-reqs kodunu kullandım filament 3.2 yi bu şekilde kurdum.

9 gün sonra

hata kodu ya da problem ile ilgili detay paylasmamissin, bu durumda cozum uretmek zor oluyor. Paylasirsan inceleyebiliriz.

umutcankarce Sanirim mevcut bir laravel 10 projesinin icine kurulum yapiyorsunuz. Kullandiginiz paketlerden bir tanesi nunomaduro/termwind paketini kullaniyor. Ayni paketi filament de kullaniyor ama filamenti yuklerken -W flagini kullandiginiz icin paketin surumunu yukseltmeye calisiyor. Bu da nunomaduro/termwind paketinde bir cakismaya sebep veriyor.

--ignore-platform-reqs ile sorunun cozulmus oldugunu sanmiyorum, cunku bu komutun amaci platformdan dolayi yapilan kontrolleri (isletim sistemi, php uzantisi, .ini config vs.) yapmadan direkt paketleri yuklemesini sagliyor. Ikinci yuklemede -W flagini kullanmadiginiz icin sorunsuz yukledi.

8 gün sonra
    • Eenessvg

Seviye 5
      • Düzenlendi

direkt composer require filament/filament böyle kurmayı denermisin?

php.ini dosyasında ;extension=zip i aktif ettim o şekilde kurulum yaptı filament/filament olarak.
      SORUN ÇÖZÜLDÜ